Mitől lehet valami igazán kiváló minőségű? A minőség fürdőszoba csempe esetében talán nem olyan egyértelmű, mint egy telefon esetében. Pedig ennél a terméknél is van legalább akkora különbség a jó és rossz minőségű áru között, mint az elektronikai cikkeknél. De vajon akkor mitől lesz egy burkolat valóban első osztályú? Először is a bányáknál kell kezdeni a szaglászást, ugyanis ha jó minőségű a bánya, ahonnan jön az alapanyag, már szinte fél siker. A következő, hogy az, hogy milyen adalékanyagokat használnak. Ehhez pontosan ismerni kell az adott bánya anyagának az összetételét, és ahhoz mérten tudnak tökéletes arányokat kidolgozni. Adalék anyagnak ugyan nem tekinthető, de nagyon fontos, hogy milyen színező anyaggal dolgoznak. Ezeknek a száma szinte végtelen. Az anyagában színezett lapoktól kezdve egészen a gravírozásig itt tényleg bármi előfordulhat.

Ha már minden fürdőszoba csempe anyagból megvan a legjobb minőség, még hátravan a design és a gyártási eljárás. Hiába fektetnének elképesztő energiát abba, hogy jó minőségű anyaggal dolgozzanak, ha nem égetik ki rendesen, illetve nem elég jó felbontású a nyomtató. Ezek után kiemelendő maga a grafikai csapat. Ha rossz a design, az egész folyamatot elronthatja.

Összeségében a fürdőszoba csempe gyártása olyan, mintha egy csövön engedne át valaki vizet. Ha csak egy ponton van szűkület, már sokkal kevesebb víz jut át, még akkor is, ha az utána lévő szakaszon sokkal több folyadék is elférne. Ha egy kis részfolyamatban hiba keletkezik, az egészet elronthatja és végül rossz minőségű terméket eredményezhet.

Ezért kell nagyon megválogatni, hogy honnan és kitől vesz csempét, mert nem minden kereskedő figyel arra, hogy csak olyan gyárak termékeit forgalmazza, akik nagy odafigyeléssel dolgoznak és csak kiváló minőségű fürdőszoba csempe gurul le a futószalagról. Ha ilyen boltot keres, válassza a Mediterrán Kerámia Kft-t!

Fürdőszoba csempe
Fürdőszoba csempe

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük