Bezár
Bezárás
PONTI csempe · mozaik

Telefon: 06 30 9348 598
E-mail: fazekas.marton@ponticsempe.hu

Fürdőszoba - Csempe - Burkolólap - Üvegmozaik - Greslap

Szeretne segítséget elképzelései profi megvalósításához?

Órási raktárkészletünk hetente frissül, így akár azonnal elviheti a több száz féle burkolólapból kiválasztott terméket. Importból, megrendelésre érkező termékeinknél a többnyire rövid (15-18 nap) határidőt igyekszünk napra pontosan tartani.

Tekintettel a cégünk által forgalmazott burkolólapok és fürdőszoba berendezések széles választékára, azt tanácsoljuk, hogy forduljon felkészült kollégáinkhoz, akik készségesen segítenek a választásban. Nálunk minden vásárló személyre szabott, szakszerű kiszolgálásban részesül. Méltán büszkék vagyunk rá, hogy értékesítő kollégáink építész, építőmérnök vagy lakberendező végzettségűek, és folyamatos szakmai továbbképzésben vesznek részt.
Így garantáljuk, hogy vásárlóink esztétikai és műszaki szempontból egyaránt a számukra legkedvezőbb megoldások közül választhatnak.

Háromdimenziós ViSoft 3D tervezőprogramunk segítségével ügyfeleinknek virtuális látványterven előre megmutatjuk, hogy mutat majd saját lakásukban a kiválasztott burkolat.
Igényes, nehezebben kivitelezhető (pl. mozaik) burkolatokhoz a tervezés mellett helyszíni felmérést és "kulcsra kész" kivitelezést is vállalunk mozaik művészek bevonásával.

Termékeinket igény szerint, értékesítőnkkel egyeztetett időpontban házhoz szállítjuk.

dekorációp
dekoráció
dekoráció