Bezár
Bezárás
PONTI csempe · mozaik

Telefon: 06 30 9348 598
E-mail: fazekas.marton@ponticsempe.hu

Fürdőszoba - Csempe - Burkolólap - Üvegmozaik - Greslap
vonal

CÉGÜNKRŐL

A Ponticsempe-mozaik Kft. 1990-ben alakult Pontiplast néven és azóta is a hazai csempe piac meghatározó szereplője, akit mindig is az egyedi, különleges választék különböztetett meg a versenytársaktól.

 

2006 nyarától Ponticsempe-mozaik Kft. néven, új arculattal, átalakított, modernizált bemutatótermünkkel, a 17 év tapasztalatát megőrizve várjuk vásárlóinkat magas színvonalú, minőségi olasz és spanyol burkolatok még különlegesebb, egyedibb választékával.

Közel két évtizedes magas színvonalú munkánknak köszönhetően a világhírű Bisazza üvegmozaik gyár a Ponticsempe bemutatótermét jelölte ki magyarországi központjául, így vásárlóinknak lehetőségük nyílik az egyedülálló shop-in-shop bemutatóteremben válogatni a szebbnél szebb mozaikcsodákból.

Cégünk látja el továbbá a Lea Ceramiche (vezető designerek által megtervezett exkluzív modern és rusztikus padlólapok és fali csempék), az Inalco Ceramica (modern, nagyméretű padlólapok és fali csempék) és a Klinker Sire Spa (teljes uszodai és ipari burkolólap- és idomrendszer, homlokzati és lábazati padlólapok) magyarországi képviseletét.

 

Mind a mai napig hangsúlyt fektetünk arra, hogy ne csak a választék, hanem a kiszolgálás színvonala is exkluzív legyen. Valamennyi értékesítőnk lakberendezői illetve mérnöki diplomával rendelkezik, így vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy segítségükkel úgy esztétikai, mint minőségi szempontból a legmegfelelőbb megoldást sikerül megtalálni otthonuk számára.

 

Széles körű kivitelezői és beruházói kapcsolatrendszerünk révén számos jelentős középület megvalósításában vettünk részt, melyek közül büszkék vagyunk például a Mammut II. mozi- és szökőkút burkolataira, a Nemzeti Színház padlómozaikjára, valamint a Gresham Palota homlokzati mozaik rekonstrukciójára. Nem kevésbé vagyunk büszkék a különböző családi házak és lakások igényes hidegburkolati munkáinak tervezéséhez és megvalósításához nyújtott segítségünkre. Ezek a művészi igényességgel megvalósított, magas műszaki színvonalú munkák bizonyítják, hogy a Ponti mint a minőségi burkolatok szakértője, az Ön lakását is egyedivé, különlegessé és otthonossá varázsolja, amelybe nap mint nap élmény hazatérni.


 

Ponticsempe · mozaik.   Amit máshol nem látott.


 

Ponti épület Material üzlet
dekorációp
dekoráció
dekoráció